Kari Lutro

Kari O. Lutro

Daglig leder og fagansvarlig veterinær

Kari utdannet seg på NMBU Veterinærhøyskolen, Norge (1991).

Kari har i over 30 år arbeidet spesielt med fugler, kaniner, marsvin-og andre gnagere, ildere og reptiler (eksotiske dyr).

Kari har arbeidet på flere smådyrklinikker og har i årenes løp også behandlet et stort antall hunder og katter. I 2015 flyttet «Klinikken for fugler og eksotiske dyr» til lokalene hos Fornebu Dyreklinikk.

Kari er spesielt opptatt av oppdatert kunnskap og forebyggende dyrehelsearbeid. I løpet av 30 år har hun deltatt på opptil flere etterutdanningskurs årlig mht sykdommer hos hunder-katter – og alle de eksotiske dyrene. Hun holder selv kurs og foredrag i inn- og utland, sitter i fagutvalg, foretar undersøkelser og skriver fagartikler. Kari får henvisninger fra andre veterinærer og tar imot pasienter fra hele landet.

I møtet med hver enkelt dyreeier legger hun stor vekt på å gi kunnskapsbasert informasjon formidlet på en lett forståelig måte.

Hjemme har Kari nå to katter; en halvt Abyssiner som heter Tippi , og Somali pusen Tille. De er, som alle katter; «verdens fineste katter».

kari@fornebudyreklinikk.no

2023 Fornebu Dyreklinikk AS