Om Fornebu Dyreklinikk

Vi er en selvstendig smådyrklinikk (dvs ikke tilknyttet en kjede) med mål å gi deg som dyreeier tilgjengelige, pålitelige og konkurransedyktige veterinærtjenester av høy kvalitet til riktig pris.

Vi holder til ved flytårnet lokalt på Fornebu, i lyse lokaler med sjel. Vi har flere parkeringsplasser rett utenfor klinikken, ellers er det gåavstand fra bussholdeplasser i nær tilknytning.

Hos oss kan du være sikker på at ditt dyr er i trygge hender. Vi setter forebyggende dyrehelsearbeid i høysetet, og vi vet hvor viktig informasjon og kommunikasjon er.

Med moderne utstyr og veterinærer som holder seg oppdatert på det aller siste innen sitt fagfelt, står vi godt rustet til å kunne utrede selv de mer komplekse sykdomstilstandene.

Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester og undersøkelser som poliklinikk, årlige helseundersøkelser / vaksiner i hele livsløpet fra hvalp/kattunge til dyret ditt blir senior, blodprøver og andre prøver i eget laboratorium, digitalt røntgen inkl HD/AD, tannrøntgen og ultralyd, ID merking og utstedelse av pass. Vi utfører kirurgi og tannbehandling, og veileder om riktig for til akkurat ditt dyr i de ulike livsfasene eller helsetilstand. Ved spesielle utredninger samarbeider vi et med et nettverk av andre klinikker og spesialister innenfor de ulike fagfelt.

Vi er også en grønn klinikk, som vil si at vi har fokus på miljø og naturlige produkter – derfor benytter vi oss mest mulig av skånsomme, miljøsertifiserte produkter.

Vi behandler for det meste hunder og katter.

Vi selger fôr fra Royal Canin og Hill’s og kan være behjelpelige med å finne frem til rett fôr for ditt kjæledyrs behov og alder. Vi tilbyr også et bredt utvalg av naturlige godbiter, fôrtilskudd og pleieprodukter til hund og katt.

I samme lokale ligger Klinikken for fugler og eksotiske dyr, som er en spesialklinikk for papegøyer, kaniner, marsvin-og andre gnagere og reptiler. Derfor ser vi hver dag et artsmangfold som er stort.

I løpet av året skal vi flytte inn i nye flotte og moderne lokaler, med grøntarealer rundt, noe vi ser veldig frem til. De nye lokalene vil fremdeles ligge i nærområdet. Mer info vil komme.

2022 Fornebu Dyreklinikk AS